Manyaslılar Manisa'da destek aradı

Manyaslılar Manisa

Manyas'lılar Manisa Valisi Erdoğan BEKTAŞ`I makamında, ziyaret etti.

Manyas Kaymakamı Mehmet ERDEM, Manyas Hayır Severler Dernek Başkanı Serdar ERÇEL, yönetim kurulu üyeleri, eski Belediye Başkanı Hasan KAHRAMAN, İş Adamı İrfan AYDIN, Nedim BARÇIN Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ahmet AKKOYUN, Manyas`lılar Vakfı Başkanı Fevzi KARAKAŞ, Manyas Spor Kulübü Başkanı Tuncay ERDEM ile beraber hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Bektaş`a İsmini Dünya`ya Duyuran Manyas Kuş Cenneti`nden bir kesit tablo ile  Manyassporun atkısı ve inşaatı devam eden Manyas merkez çarşı Camii’nin proje üzerinde bitmiş tablosunu hediye ettiler. Manyas`lılar vakfı Başkanı Fevzi Karakaş Vakfın sembolik kumbarasını Bektaş’a hediye etti.

Manyas`ın sembolü olacak olan camii hakkında bilgi vererek kendilerinin camii inşaatı için vakıflar ve vatandaşlar ile güç birliği yaptıklarını, bir an önce bitirilmesi için destek istediler. Vali Bektaş ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek. Ellerinden gelen yardımı, yapacaklarını, söyledi. ve en kısa zamanda Manyas ilçesine ziyarete geleceğinin sözünü verdi.



  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı